Benedicte Marie Skahjem Tokvam

Et lite hei fra drømmeland

 • Publisert: 14.02.2016, 17:14
 • Kategori: New York
 • Det rant tårer av glede når jeg satte føttene mine på amerikansk jord. Å være i New York, min store drøm, har endelig blitt virkelig. Samtidig så kjennes det så veldig uvirkelig. Uvirkelig, men også så veldig fint. Denne byen er like fantastisk som jeg hadde trodd, like stor og spennende som jeg hadde håpet på. Alt jeg så lenge har drømt om, det er hva denne byen er.  Siden vi kom hit har dagene gått i ett. På onsdag besøkte vi blant annet Empire State Building, og dagen etter møtte vi en svensk veskedesigner i Soho, etterfulgt av musikal på Broadway om kvelden. Til tross for at jeg allerede har sett Løvenes Konge i London, så ble jeg minst like imponert når vi så den her i NY - en utrolig scenografi, imponerende kostymer og utrolig mange talentfulle skuespillere! De påfølgende dagene har gått med til å vandre gjennom Central Park, shopping i Soho, "The Metropolitan Museum of Art" og vintageshopping i Brooklyn, bare for å nevne noe. Det er så utrolig mye å oppleve, se og gjøre her. Rundt hvert eneste gatehjørne finnes det noe nytt og spennende. Vi er dog bare halvveis i turen enda, så jeg krysser fingrene for at jeg blir noen flere opplevelser rikere før vi drar herfra. 

  I dag er det som dere sikkert vet Valentinsdagen, også her i Amerika. Den er foreløpig uten så veldig mange planer, noe som kjennes veldig greit etter mange dager på farten i den bitende kulden. Til uken igjen er det heldigvis meldt litt varmere, så det gleder vi oss til. Enn så lenge får vi polstre oss med ullundertøy og luene trukket langt nedover ørene, i full visshet om at NYFW foregår rett utenfor hotellet, og motepolitiet står med dømmende blikk rundt hver eneste sving. 

  Vel, nå får jeg vel rundt av. Håper alt står bra til hjemme, og at dere nyter siste dag av helgen! Jeg vil forresten benytte sjansen til å gratulere alle mødre, og kanskje ekstra mye min egen, med morsdagen. Jeg er glad det finnes en egen dag til å hedre den fantastiske jobben flesteparten av disse kvinnene gjør, og jeg er enda mer glad for at jeg endte opp med akkurat den mammaen jeg har - jeg er heldig, og veldig takknemlig for det! 

  Klemmer ❤️

 • Publisert: 14.02.2016, 17:14
 • Kategori: New York
 • 1 kommentarer
 • hits