Benedicte Marie Skahjem Tokvam

Sofaslit og ferske jordbær

 • Publisert: 31.01.2016, 15:54
 • Kategori: Hverdag
 • Søndag igjen. Jeg blir nok aldri helt klok på om jeg liker søndager eller ikke, men jeg tror likevel at jeg kan like denne. For øyeblikket går nemlig Siri Nilsen i repeat på høytaleren og ute laver det ned med snø. Det er nesten slik at julestemningen har vendt tilbake, men jeg antar at slike ting ikke kan sies høyt. I tillegg befinner jeg meg hjemme på Osterøy, og selv om borte er bra, så er også hjemme et sted jeg liker meg veldig godt. Her har jeg vært siden onsdag, og jeg tenker å bli noen dager til, før jeg igjen drar tilbake til skolen. Noen ganger trenger man en liten ekstra pust i bakken, litt tid for seg selv, og det er faktisk helt greit.

  I dag er planene få, eller mange, alt etter hvordan man ser på det. Som nevnt tidligere så er jo søndagene fine til å bruke på alle sånne småting man ellers har lett for å utsette, og dagen i dag er intet unntak. Telefonsamtaler, litt rydding og kanskje får jeg tid til å bake litt også. Senere skal jeg besøke bestevenninnen min i den nye leiligheten hennes, noe jeg lenge har sett frem til, så det blir nok veldig hyggelig!

  Nå derimot, synker jeg ned i sofaen med et magasin, jordbær og en varm kopp chai med alt for mange suketter i - akkurat slik jeg liker det, hihi. Håper dere har en super søndag! Varme klemmer

 • Publisert: 31.01.2016, 15:54
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Søndag og blåfrossne fingre

 • Publisert: 17.01.2016, 13:37
 • Kategori: Hverdag
 • God morgen fra Hønefoss og det iskalde østland. Strengt tatt er det vel egentlig ikke morgen lenger, men siden de aller fleste fremdeles ligger og sover her, så føles det på mange måter slik likevel. Selv har jeg fremdeles ikke forandret meg til å bli en av de festglade partyløvene som er oppe hele natten og danser, og det er jeg egentlig ganske glad for, i hvert fall akkurat i dag. Det innebærer nemlig at jeg kan bruke søndagen min på å få gjort unna en hel del andre ting som jeg har utsatt hele uken, og som føles deilig å ha fått bort fra skuldrene når den nye uken kommer. I tillegg kan jeg jo også bruke den til å blogge litt, noe det er så alt for lenge siden jeg har gjort.  Dagene flyr virkelig forbi. "Tiden kommer", som mamma pleier å si, og tiden kommer så utrolig fort. Jeg føler det bare er et par dager siden sist jeg kom med en oppdatering til dere, og det faktum at det istedet er nærmere tre måneder siden, det føles helt uvirkelig. På mange måter skremmer det meg litt, men samtidig er det ganske fint også. Det gjør at jeg på et vis klarer å sette litt større pris på den tiden som er. For til tross for at livet på folkehøgskole byr på mange tøffe utfordringer, og til tross for at jeg ofte tar meg selv i å se frem til å flytte hjem igjen, så innser jeg hvor utrolig viktig dette året egentlig har vært og fremdeles er for meg. Hvor mye jeg stadig vokser på meg selv, hvor utrolig mye jeg lærer og hvor mye mer takknemlig jeg har blitt. Dessuten er det veldig fint å være her også. Så trygt. Så mange fine mennesker. Ja, jeg tror kanskje det kommer til å bli ganske tøft å skulle dra herfra også, jeg. Heldigvis er det fremdeles lenge til, og mye som skal skje før det.   Nå tenkte jeg at jeg skulle sette på en liten klesvask og få ryddet litt. Kanskje rekker jeg å gå meg en liten tur før det er middag også. Da må jeg i hvert fall huske å kle godt på meg, for temperaturen ute er nemlig alt annet enn noe å skryte over. Her snakker vi grått hår og hvite øyevipper som på ingen måter er forårsaket av en slags ny type maskaratrend. Jeg lurer på hva vondt vi mennesker må ha gjort disse værgudene for å fortjene slike blåfrossne fingre og ihjelkalde rumpeballer uten følelser. Neida, jeg tuller, eller egentlig ikke(men ikke tenk på det, mamma, jeg husker alltid på å bruke vottene du sendte meg).   Jeg har som mål å bli mye mer aktiv på bloggen fremover, selv om akkurat det er noe jeg har sagt litt for mange ganger. Det er jo vanskelig å finne tid når det er så mye som skjer hele tiden, men kanskje skal jeg få det til likevel. Ikke bare er det utrolig hyggelig å se tilbake på, det er jo noe jeg liker veldig godt å holde på med i tillegg. Det handler vel bare om prioriteringer, ikke sant? Vel, uansett, nå må jeg løpe(egentlig bare tisse). Ha en fin søndag så lenge, så skrives vi forhåpentligvis veldig snart!

 • Publisert: 17.01.2016, 13:37
 • Kategori: Hverdag
 • 1 kommentarer
 • hits