Benedicte Marie Skahjem Tokvam

Ting jeg ser frem til

 • Publisert: 12.02.2014, 21:07
 • Kategori: Hverdag
 • Vinteren er en mørk og trist årstid, og ofte kan det være med på å gjøre oss mer nedstemt og trist enn vanlig. På sånne tider, og ellers for den del, er det utrolig deilig å ha noe å se frem til! Noe som vekker glede når man tenker på det, og noe som gjør tiden fremover litt lysere. Selv har jeg flere ting å glede meg til fremover, og siden jeg synes det er gøy å lese om på andre sine blogger, så tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere også.


  TEATER
  Førstkommende fredag har vi premiere på musikalen "MUL CATS"(High School Musical) som vi har jobbet med i hele høst. De av dere som leser bloggen min fast har nok fått med seg at dette er noe jeg ser frem til, hihi. For meg er teater et sted jeg kan være bare meg selv og der jeg kan koble helt av og glemme alt annet enn det som skjer akkurat der og da. Selv har jeg rollen som Gabriella, så det er mye som skal pugges og sitte! I går hadde vi generalprøve, noe som iallefall ikke gikk som ønsket, men får krysse fingrene for at fredag blir bedre. Vi skal i alt ha 4 forestillinger(+ evt ekstraforestillinger), så det blir travelt, men forhåpentligvis utrolig gøy! Jeg gleder meg iallefall kjempemye!
  LANZAROTE
  I morgen er det bare én eneste uke igjen til vinterferien, og DA SKAL JEG TIL SYDEN!!! Wiiii! Det skal bli så utrolig deilig med litt sol og varme(forhåpentligvis). Denne turen har vært planlagt ganske lenge, men siden det har vært så travelt i det siste har det ikke helt gått opp for meg at det er så kort tid til vi reiser! Vi skal være der en uke, altså hele ferien. Det blir så godt å komme seg litt bort! Vil skal til et sted som heter Playa Blanca på Lanzarote, og ifølge bildene fra hotellet ser det veldig fint ut der. Trådløst internett er det også, så dersom det funker så blir det nok muligens noen blogginnlegg derfra også, hihi!


  LONDON 
  9.mars drar jeg på klassetur til London! Denne turen har virkelig hjulpet på motivasjonen til skole det siste halvåret. Vi skal være der fra søndag til torsdag, og i løpet av tiden vi er det skal vi blant annet besøke Madame Tussauds, Tower of London, British Museum og Harrow School. I tillegg skal vi få komme backstage på BBC og dra på musikal(Løvenes konge). Og sist men ikke minst blir det forhåpentligvis tid til en god del shopping, noe som egentlig er det jeg gleder meg aller mest til, hihi! Det blir spennende å dra på tur sammen med klassen, og det gir en mulighet til å bli kjent med hverandre på en helt ny måte. Jeg gleder meg iallefall veldig, og håper det blir en minnerik tur!

  Dette er bare noen få av mange ting jeg har å se frem til fremover. I år er jo året 96'er-kullet fyller 18 år, og det må jo feires! Selv fyller jeg 18 i juni, og jeg klarer nesten ikke vente. Da blir det forhåpentligvis både venninneturer og andre spennende opplevelser, men for å unngå at innlegget blir for langt, så tenkte jeg å lage et lignende innlegg senere. Har dere noe dere gleder dere til? 

 • Publisert: 12.02.2014, 21:07
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Marielle Kristine

  12.02.2014 kl.21:39

  Åh, høres herlig ut alt sammen! Misunner London og syden-turen din - vil også til varmere strøk! :(

  MariaExpressen

  13.02.2014 kl.06:44

  Så kjekt da, jeg var selv med i HSM, jeg spilte Martha;) Kjempekjekt..For tiden er jeg med i Annie!

  Skriv en ny kommentar

  hits